Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Varattomasta perheestä rikkaaksi tähdeksi.

Elvis aloitti artisti uransa pienestä levy-Yhtiöstä, Sun levystudiosta. Elvis katsottiin että hänellä oli kykyjä ja lahjoja viihdetaiteilijaksi, joten hänestä tehtiin rock tähti. Hänen ulkonäkö, persoona ja ääni kelpasi hyvin siihen. pian Elvis tunnettiin koko maailmassa. Alunperin esim. Bill Haley, Chuck Berry ja Buddy Holly olivat Rock`n`Rollin alkutekijöitä. Elviksen tultua suosioon Elvis vei heiltä kuuluisuuden. Elvis ei itse ollut se aloittaja joka teki itse laulut, vaan hänelle kirjoitettiin valmiiksi laulun sanat. Elvis lauloi ja esitti ne. Oikean tiedon mukan Elvis sanoitti vain muutaman kappaleen. .Osa lauluista oli kopioita muilta bändeiltä ja artisteilta.Esim Del Shannonin kappale(Runaway) Elviksestä kuningas ? Elvis aloitti laulamisen ja esintymisen armeija iässä . Armeijasta saavuttua Elvis alkoi nousta suosioon, 50 luvun lopulla. hänet tunnettiin pian vaikuttavaksi Rock tähdeksi. Elvistä soitettiin paljon sekä radiossa sekä sen levyjä myytiin miljoonia. Elvis teki levytyksiä, videoita ja esintyi ympäri yhdysvaltoja. Elvis ei koskaan esiintynyt Usa:n ulkopuolella. Elvis on maailman tunnetuimpia ja pidetyimpiä yhdysvaltalaisia laulajia! Elvis ja nykyaika ? Elvis myy levyjä vieläkin paljon ja Elvis on edelleen eniten myydyin Artisti koko maailmassa. Elviksestä on kirjoitettu useita kirjojakin. Kuten Elvis elää ? Tunnetuimpia Elviksen lauluja ovat esim Hound dog, Always on my mind, Return to sender ja Jailhouse rock.

Elviksen elämä
Elvis Aaron Presley syntyi tammikuussa 8.1935. Samalla syntyi toinen poika mutta kuolleena(Jesen Garon). silloin he asuivat East-Tupelossa. Elviksen lapsuus ja nuoruus aika oli aika köyhää,varakasta ei elämä heillä silloin ollut. Hän asui melko köyhässä perheessä. Elviksen äiti ja isä oli Elvikselle todella rakkaita ja läheisiä. Elvikselle perhe oli todella tärkeä asia. Elvis oli Isänmaallinen mies ja palveli isänmaataan saksassa vuonna 1958.

Elvis osti Gracelandin vuonna 1957. Graceland on turisti kohde. Graceland on toiseksi tunnetuin koti valkoisen talon jälkeen! Graceland on suosittu turisti kohde. Gracelad sijaitsee Whiteheavenin esikaupunki alueella. Graceland on joulun aikana entistä hienompi ja kauniimpi. Se koristellaan valoilla. Graceland on kohtalaisen tilava talo jota laajannettiin useimmankin kerran. . Musiikki aita on Gracelandin pää porttina. Kuvaamaan Gracelandiin ei pääse, siellä kielletään kuvaaminen kokonaan sisäpuolelta. Gracelandiä muuteltiin usein sekä ulkoa että sisätiloista eli uudistettiin useita kertoja. Hyvän tekijä, Elvis! Elvis oli antelias ja hyvä sydäminen ihminen. Hän auttoi sairaita ihmisiä kuten lapsia jotka sairastivat vakavasti. Elvis antoi rahallista tukea. Myös Elvis saattoi ostaa sukulaisille ja ystäville jotain arvokasta kuten auton tai jotain pienempää.

Elviksen äiti ja isä ? Elviksen äiti oli Elvikselle läheinen ja rakas ihminen. . Elviksen äiti kuoli sairaskohtaukseen, Elviksen ollessaan Armeijassa, Saksassa Vuonna 1958. Elviksen äitin kuolema vaikutti Elviksen elämään paljon. Elvis sairasti myös masennusta äidinsä kuoleman jälkeen. Elviksen isä (Vernor), Hän oli hyvä ja rauhallinen isä joka auttoi Elvistä laulajankin aikoina. Hän hoiti Elviksen fani postit, toimistotyöt yms jotka koskevat laulajan paperi töitä.

Elviksen naiset ? Elviksellä oli naisia riittäviin mutta vakavempia seurusteluja ei tainut hänellä ennen Priscillan tapaamista.Hän tapasi Saksassa, Armeijan aikana tulevan morsiammen"Priscilla Beaulien". Elvis vei vihille hänet toukokuussa vuonna 1967. He olivat naimisissa 6 vuotta. Hänen vaimonsa oli välillä väsynyt Elviksen suureen julkisuuden maailmaan ja hänen menoihin koska Elviksen suurin aika meni keikkamatkoihin, Kuvauksiin ja Levytyksiin.

Elviksen ja Priscillan lapset? Elviksen vaimo"Priscilla" sai tytön, tasan yhdeksän kuukautta häiden jälkeen. Lapsi oli ainoa Elviksen perheessä. Hänet kastettiin nimeen Lisa Marje. Lisa Marje on myös nykypäivänä aika kuuluisa nainen joka on mm laulaja

Elviksen Kuolema, epäselvä asia. Huhut, jutut ja fanien puheet ?

Elvis Aaron Presley kuoli ollessaan vain 42 vuotias. Hän kuoli kotiinsa, gracelandiin vuonna 1977. elokuun 16 päivänä. Elviksen kuolin syy oli sydänkohtaus joka oli peräisin liiallisesta lääkkeitten väärinkäytöstä, alkoholista ja ylipainosta. Elviksen kuolema järkytti koko maailmaa. Uutinen oli traakinen ja surullinen joka sai fanit varsinkin syvään suruun. Moni Elvis fani saattoi myös olla masennuksen partaalla Elviksen kuoltua. . Vieläkin Elvis fanit kaipaavat tätä miestä.

Olen tutkinut Internetin kautta Elviksen kuolemaa perin juurin. On todella paljon asioita jotka hämmästyttävät minua ja varmaan moniakin muitakin, Elviksen kuolemassa. En usko 100% varmuudella siihen että Elvis olisi kuollut 16 päivä elokuuta vuonna 1977, Kuoliko Elvis Presley vai lavastettiinko hänen kuolemansa ? Moni Fani ja muutkin ihmiset uskovat että Elvis eläisi vieläkin tai eli sen jälkeen kun hänet väitettiin kuolleen.

Hänen kuolemastaan on paljon huhuja ja juttuja ollut liikkeellä siitä lähtien kun hän kuoli ? Kuolinsyyn tutkijat ja tutkijat ovat olleet aika epävarmoja puheitten perusteella. Osa uskoo että Elvis kuoli 16.08.1977 ja osa uskoo siihen että Elvis ei kuollut silloin. Miksi sitten tämä Elviksen kuolema on tietyllä tavalla epäselvä asia? On mahdoton uskoa että Elvis olisi kuollut 16.08.19 77 koska ei ole riittävästi todisteita uskoa että hän kuoli silloin.

Miksi Elvis olisi lavastanut oman kuolemansa ? Elviksellä oli ongelmia Memphisin Mafian kanssa ja Elvis kärsi liaallisesta julkisuuden elämästä. Näin ainakin olen kuullut ? ! Elviksella oli yhteyksiä Fbi:hin, hän turvautui heihin koska hänellä oli Memphisin mafian kanssa riitaa. Joten Elvis on hyvin voinut lavastaa kuolemansa, jotta hänellä ei olisi enää pelkoa Memphisin mafian kanssa. Tämä tietoa ei ole ollenkaan varmaa.. Voi olla muitakin syitä hänen epäselvään kuoleman tapaukseen joka lavastettiin vahanukella tai saman näköisellä kaksois olennolla.

Yksi syy on ainakin voinut olla se että Elvis oli 1970 luvun puolessa välissä väsynyt artisti, julkisuuden riipaama ihminen jolle jo riitti se raskas työ. Näin ollen Elviksen kuolema lavastettiin ja Elvis muutti johonkin paikkaan, joka saattaa jäädä meiltä näkemättä.

 

Syntynyt:

 

8. tammikuuta, 1935
Kuollut: 16. elokuuta, 1977
-
Kotipaikka: Tupelo, Mississippi, Yhdysvallat
Aktiivisena: 1954 - 1977

Tyylilajit:

 

 

Rock and roll
Country
Gospel
Blues
Country rock

Ammatit:

 

 

laulaja, muusikko, näyttelijä

 

Soittimet: kitara, piano
Yhtyeissä:
Levy-yhtiöt: Sun Records, RCA Records

S

S

10.3.2006. Kuningas elää tällä kertaa tammipuun hahmossa iso-britaniassa, Wiltshiressä, Joka on kasvatettu puun muotoon. Moni fani kipeää Elvis puuhun ihailemaan idoliaan. ohiku iso-britaniassa, Wiltshiressä, Joka on kasvatettu puun muotoon. Moni fani kipeää Elvis puuhun ihailemaan idoliaan. ohikulkijatkin ihailevat Elvis puuta joka on ihan jännä, elävä ilme Elviksestä. . Ihmettelyä on tässä se että puu on kasvannut itsestään tuonlaiseksi. Kyseisiä puita ei varmasi tule vastaan kun Wiltshiressä.

21 Elvis top-biisit

-Don`t Cry daddy
-Always on my mind
-Suspicious Mind
-Suspicious
-Tutti Frutti
-Jailhouse rock
-Hound Dog
-It`s Now Or never
-See See Rider
-T-R-O-U-B-L-E
-Viva Las Vegas.
-Burning Love
-Heartbreak Hotel.
-In The Ghetto
-King Creole
-Amazing Grace
-Bosom Of Abraham
-Blue Berry Hill
-Cindy, Cindy