Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

ELVIS ELÄÄ!

>>TÄSTÄ LISÄÄ TIETOA & TODISTEITA ELVIKSEN KUOLEMASTA <<

Tämä texti Lisätty 19.10.2007

Todiste että Elvis Presley ei kuollut vuonna 1977

Vuosi 1992:(katso karttaa)

1.memphis: Elvis on mennyt piilopaikastaa bahamasista gracelandiin
(perhettään katsomaan jota suuresti epäilen)

2.new york:

http://www.truthaboutelvis.com/images/HomeAloneElvis5.jpg

http://www.truthaboutelvis.com/images/HomeAloneElvis6.jpg

nämä kuvat on elokussa yksin kotona 2.kyseinen kuvaus on kuvattu LaGuardia
Airportilla

eli elvis lähti gracelandista new yorkkiin lentoasemalle

josta hän lensi

3.bahamas:

piilopaikkaansa bahamasiin

on epäilty että elvis piileskelee bahamasissaa,

http://www.youtube.com/watch?v=dyaJnZjTu6s

The Truth About Elvis elokuvan trailerissa nainen sanoo: i think he is in
bahamas

eli yhteenveto asiasta, tämä voi olla hyvinkin mahdollinen, elvis on käynyt
vuonna 1992 gracelandissa
josta hän on mennyt new yorkkiin lentokentälle ja sieltä lentänyt
piilopaikkaansa bahamasiin,
(epäilen että fbi on avustanut elvistä niinkuin he auttovait elviksen paossa
vuonna 1977)
tämä on epäilykseni ja kartasta katsottuna reitti on realistinen että se
voisi olla totta.

 

 

 

 


 

Tämä texti Lisätty 23.1.2006

On erikoisen kummallista, ettei maailman tunnetuimmasta henkilöstä kuoleman jälkeen ole saatu yhtään kuvaa! Tuo National Enqurerinkin kuva on melkein surkuhupaisa pose kuva, ihankuin järjestetty homma!!

Tutkinnanjohtaja Elviksen kamu Francisco määräsi valvontakamerat suljettavaksi, hautaustoimiston omisti Elviksen koulukaveri ja ihmiset siellä joilla olisi ollut mahdollista ottaa kuvia, niitä ei ole vain jostain syystä otettu.. loppu valmistelut teki Geller ja Hodge.. No joku voi aiheellisesti tietysti sanoa, että Elviksen ruumis oli niin pahan näköinen, mutta asia on vain niin, ettei kukaan hanki ilmastoitua arkua ja täsmällistä vahanukkea 24 tunnissa!

Homma oli suunniteltu viimeistä piirtoaan myöten, en keksi mitään muuta järkevää kuin lavastuksen, Elvis ei valmistautunut kiertueelle, mikä saattaa joistan sanoa, että Elvis tiesi kuolevansa, mutta kuitenkin kävi hammaslääkärissä vaikka oli lääkkeissä! Tämä on kova todiste sillä Elvis ei voinut kadota/kuolla ja mennä seuraavana päivänä hammaslääkärille...

Elvis ja itsemurha on mahdottomuus siis ihan senkin takia, ettei Elvis voinut hyväksyä sitä usknnollisena hankilönä ja Lisakin oli talossa joka taas kertoo FBI:n ja mafian mukanaolosta... Lisa oli lähes kuukauden yhtämittaan Gracelandissa joka oli erittäin epätavallista eron jälkeen..

Kaikki viittaa siis 100% agenttiensuojeluohjelmaan ainakin osittain.. Elvis oli rikas ja varmasti itsepäätti minne halusi ja FBI vain toteutti käytännön toimet...

Mutta ainut kysymys on, onko Elvis edelleen elossa ja missä? Kenties osan aikaa ainakin Gracelandissa.. Koska tuntuu oudolta jos Elvis kuolisi niin kukaan ei sitä vuotaisi julkisuuteen sillä ainakin Hodge, Geller, Lisa ja kumppanit tietävät totuuden...

Vuonna 2027 ei välttämättä ilmene mitään uutta, sillä jos Elvis halusi kadota lopullisesti se tukee poliisin kantaa, mutta shokkikin saattaa tulla ja ehkä aikaisemminkin mikäli FBI:n arkistoja avataan samaan tahtiin kun on ollut tapana!

Tämä texti Lisätty 25.1.2006

Elviksellähän oli ystäviä Mafiassa, mm. Chicacon ja näin ollen koko P-Amerikan tärkein syndikaatti Caponen & kumppanien seuraajat pomona Salvatore "Moonman" Giancana (Huom. Mahdollinen JFK:n murhauttaja!) kummankin ystävyyssuhteen perustana Frankie Sinatra..
Tietysti myös esim. N.Y.:n Marcello, Anastasia, ym...

Itse asiassahan Sinatra tarjosi Giancanan apuja, jos Elvis olisi halunnut törkykirja "Elvis: What Háppenedin" tuhotuksi, mutta jostain syystä Elvis ei tätä halunnut, saattaa perustua juuri lavastamiseen, kirjan tekijöinähän olivat esim. velipojat Rick ja David Stanley yhdessä Sonny & Red Westin suvun ja Dave "Huru" Heblerin kanssa..

Lisäksi Elvis oli jo tiedon mukaan palkannut Mafian (luultavasti Kansas City) tappamaan Priscillan "ryöstäjän" karatekan Mike Stonen, mutta tämänhän Elvis perui.
Mafia olisi hoitanut asian ilmaiseksi, kunnioituksesta Elvikseen! Tämä todistaa, ettei Mafialla siis virallisella Mafiala Italian syntyperää olevalla Cosa Nostra2:lla ollut vihoja Elvistä kohtaan!

Tämä FBI:n operaatio koski Elviksen kolmannen lentokoneen Jet Starin myyntiä/ostoa ja alamaailman huijausta! Mafialla yleisesti tarkoitetaan Alamaailmaa, eli nämä olivat lähinnä Jenkkiläisiä "mafiosoja" toki mukana saattoi olla joitain aitoja mafia "solujakin", koska eri perheistähän ne koostuvat!
Frederick Peter Pro niminen rikollinen joka kuului Fraternity nimiseen rikollisjärjestöön huijasi Vernon Presleyltä, Elviksen hankinnoista vastaavalta lentokonekaupassa 1-10milj dollaria, mikä siis tuona 70luvun aikana oli noin 10kertainen nykyrahaan verrattuna, siis 10-100milj nyky dollaria! Elviksellä oli ystäviä FBI:ssä, koska oli DEA agentti ja FBI asiamies/ilmiantaja! FBI:n papereia tutkineet kirjailija John Parker ja tutkija Luc Dionne ovat saaneet sen käsityksen, että Elvis oli oikeuden huipputodistaja, koska muút eivät uskaltaneet painostuksen ja uhkailun takia! Liittvaltion syyttäjä ilmoitti asian menevän oikeuteen 15.08.1977 ja Elvis "kuoli" oudosti 16.08.1977 soitettuaan sekä James Carterin, että Richard Nixonin kanssa juuri ennen kuolemaansa!

Liittovaltio sulki kaikki tiedot 50v ja kaikki julkinen on kadonnut poliisilta! Poliisia ei kiinnostanut tuon taivaalliusta kuolinsyy! Jerry T. Francisco Menmphisin poliisitutkija, Elviksen ystävä poliisiharrastuksesta imoitti Elviksen kuolinsyyn 20min ennen ruumiinavausta!

Ensinmäinen kuva on lehti kuva, Elvis arkussa. Toinen kuva on Elviksen hauta ja kolmas kuva esittää Elvistä noin 65-70vuoden ikäistä eli kuva kuvaa Elvis Presleytä vanhana ! Kuva on kopioitu Internetistä joka on muokattu Elvis kasvojen malliin ! Neljäs kuva on Elviksestä joka on otettu v.1977, toukokuussa eli parisen kuukautta ennen Kuolemansa jälkeen !

Tervetuloa mielenkiintoiselle sivulle Olen kerännyt tärkeät faktat siitä että kuoliko Elvis Presley 16.08.77 vai lavastettiinko Elviksen kuolema !? Selailkaa ja lukekaa täältä mielenkiintoista asiata niin tiedätte enemmän !!

 

p

 

 

 

 

 

Etusivulle | Tietoa Elviksestä